Tandem met huif

Tandemasser aanhanger

Heeft u flink wat spullen te vervoeren? Huur een tandemasser, handig voorzien van een huif. Het synthetische doekzijl of flexibel PVC zijn houdt uw spullen schoon en redelijk droog. (Moet uw lading echt droog blijven? Kies dan een aanhanger met gesloten opbouw). Onze tandemas aanhanger is een echte krachtpatser en kent een zeer goede wegligging. Wij helpen u bij het correct vastkoppelen van de aanhangwagen.

Afmeting bakmaat (LxBxH)301x131x150
Toegestane maximale massa1100 kg
Eigen massa520 kg
Laadvermogen 580 kg
Laadvloerhoogte53 cm
Inhoud5.91 m³

Of bel ons op: 076 – 50 20 502

tandem huif aanhangwagen, tandem asser tot 1100 kg.

Tandemasser huren, tarieven

Een tandemasser huren bij JobCar is altijd aantrekkelijk. Als u de tandenmas aanhanger met huif huurt, betaalt u altijd eerst het dag tarief. Bent u binnen 3 uur terug? Dan krijgt u het te veel betaalde bedrag van ons terug. Wij vragen niet om Borg. Denk eraan; u heeft uw rijbewijs en uw ID kaart/ paspoort nodig bij afhalen. Slechts uw rijbewijs tonen is onvoldoende. Een eigen kentekenplaat voor de aanhanger is niet nodig.

3 uur€ 24,-
Dagtarief€ 29,-
Weektarief€ 102,50
Zondagtarief€ 37,50

Wat moet ik meenemen?
Bij het huren van een dichte aanhangwagen dient u zowel uw rijbewijs als uw ID kaart/ paspoort mee te nemen. Slechts uw rijbewijs tonen is onvoldoende.

Brengt u de tandemasser na 17.00 terug? Dan geldt het dagtarief. (Daghuur bij JobCar is tussen 8.00 en 22.00 uur.) De aanhangwagen die u mee krijgt is schoon, wij verwachten deze dan ook weer schoon terug. Indien dit niet het geval is, zijn wij genoodzaakt additionele schoonmaakkosten te rekenen a 15 Euro.

Bij de huur van een dubbelasser met huif volstaat veelal uw B-rijbewijs. Bij zware aanhangers dient u in het bezit te zijn van een BE-rijbewijs. Wilt u meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen? Informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Tandemas aanhanger met huif, extra’s

Maak het uzelf zo gemakkelijk mogelijk! Huur naast de tandem as aanhanger handige items die u helpen met het vervoer. Een steekwagen, meubelhondjes of een oprijplaat brengen veel gemak. De huif beschermt uw lading tegen wind en de ergste regendruppels. Maar tijdens het rijden kan de boel gaan schuiven. Zorg ervoor dat de lading netjes gefixeerd wordt. Kies voor spanbanden om het vast te zetten en verhuisdekens ter bescherming. Eenvoudig bij te huren, natuurlijk bij JobCar!

Is deze aanhanger niet wat u zocht?

Bekijk ook onze alternatieven:

Een geremde aanhanger, enkel as, gesloten d.m.v. een huif.

Aanhanger met huif
Laadvermogen: 350 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 246x131x150 cm
3 uur € 19 / dag € 24 / week € 60

Geremde aanhanger, enkel as, gesloten d.m.v. harde opbouw.

Geremde aanhanger met harde opbouw
Laadvermogen: 430 kg
Toegestane maximale massa: 1350 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 256x134x150 cm
3 uur € 25 / dag € 30 / week € 110

Open bakwagen, tandemasser

Tandemasser aanhanger
Laadvermogen: 700 kg
Toegestane maximale massa: 1100 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 301x131x30 cm
3 uur € 19 / dag € 26 / week € 82,50

Waar moet u op letten?

Om zeker te weten of u de aanhanger mag rijden met uw trekkend voertuig en rijbewijs zijn er 2 regels waar u aan moet voldoen.

Regel 1:

Geld zowel voor B-rijbewijs als voor BE-rijbewijs. Het trekkend voertuig moet een trekvermogen hebben van minimaal 1100 Kg. Het trekvermogen van het trekkend voertuig is te vinden op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig op de achterkant achter : O.1 voor geremde aanhangwagens of bij O.2 voor ongeremde aanhangwagens. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl.

Regel 2:

Om met B-rijbewijs te rijden moet het totaal gewicht aanhanger + auto onder de 3500 kg blijven. Met onze tandemasser mag de toegestane maximale massa van het trekkend voertuig niet meer zijn dan 2400 kg. Is het meer dan is BE-rijbewijs vereist. De toegestane maximale massa is te vinden op het kentekenbewijs aan de achterkant achter F.2. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl. Als uw trekhaak er later is opgezet dan staat dit niet op het kentekenbewijs vermeld.