Aanhanger huren

Woont u in Noord Brabant en wilt u een aanhanger huren? JobCar aanhangwagenverhuur uit Etten-Leur biedt ruime keuze tegen scherpe tarieven (tot 50% goedkoper dan onze concurrenten!) Al onze aanhangers zijn goed onderhouden. Onze service is uitstekend. Zo helpen wij u bij het vastkoppelen van de aanhanger aan de auto en controleren we samen de verlichting. Bijkomende voordelen:

 • Online reserveren en beschikbaarheid bekijken mogelijk
 • Borg betalen is niet nodig en alle prijzen zijn inclusief BTW
 • Meerdaagse huur of een trip naar het buitenland, geen probleem
 • Dag is tussen 8:00 en 22:00. Na 22:00 gaat de volgende dag in.

Daarnaast is er nog een reden dat u bij JobCar een aanhanger zou willen huren. Bij ons kunt u heel goedkoop hulpmiddelen er bij huren. Huurt u de aanhanger voor meerdere dagen? Dan krijgt u gratis een disselslot te leen.

Diverse aanhangwagens te huur

De aanhangers van JobCar zijn sterke en solide aanhangers, voorzien van een prima wegligging. Wij onderhouden de aanhangers regelmatig, hierdoor kunt u veilig de weg op.

Bekijk ons assortiment open aanhangers

Open aanhangwagen huren

Bekijk ons assortiment gesloten aanhangers

Geremde aanhangwagen met huif

Bekijk ons assortiment autoambulances

Verhuur autoambulance

Elektrische kipper, kiepaanhanger

Elektrische kipper

Bekijk ons assortiment bagagewagens

Bagagewagens huren

Kosten aanhanger huren

Bij JobCar aanhangwagenverhuur handteren wij verschillende tariefsoorten als het gaat om aanhanger verhuur; denk hierbij aan de dagprijs of weekprijs. U betaald geen borg bij ons. Wilt u een aanhanger huren voor langere tijd? In dat geval rekenen wij de dagprijs tot aan het moment dat u de weekprijs overschrijdt. In dat geval wordt automatisch de weekprijs berekend. Alle prijzen die u bij ons op de website vindt zijn inclusief btw.

Extra benodigdheden, wel zo handig

ExtraDagWeek
Net€ 2,5€ 7,5
Spanband€ 2,-€ 6,-
Spanband 4 stuks€ 6,-€ 18,-
Verhuisdeken€ 2,-€ 6,-
Oprijplaat€ 5,-€ 15,-
Oprijplaat set€ 8,-€ 24,-
Meubelhond€ 5,-€ 15,-
Kruiwagen€ 5,-€ 15,-
Steenwagen€ 7,5€ 22,5
Steekwagen€ 5,-€ 15,-
2 wielstoppers€ 5,-€ 15,-
DisselslotGratisGratis

Aanhanger huren handige tips

Niet iedereen weet hoe een aanhanger geladen moet worden om veilig de weg op te kunnen. Vandaar dat wij de belangrijkste tips voor u opsommen. Let op !!! Max. snelheid 90 km/uur

 • Huurt u de aanhanger voor meer dan een dag? Vraag ons om een nachtslot! Dan kunt u de aanhanger met een gerust hart buiten laten staan.
 • Vraag ook een slot mee als u gaat winkelen of de aanhangwagen zonder toezicht buiten laat staan!
 • Vergeet niet de staalkabel te bevestigen en het neuswiel omhoog te draaien.
 • Laad de zwaarste voorwerpen op de bodem van de aanhangwagen.
 • Laad 60% van het gewicht voor in de aanhangwagen. (Bij de trekhaak)
 • Vraag spanbanden mee, zet uw lading vast waardoor u voorkomt dat de lading gaat schuiven en beschadigd.
 • Huur een steekwagen om zware voorwerpen te verplaatsen zoals wasmachines en kasten.
 • Vraag een oprijplaat en kruiwagen mee om tijd en rugklachten te besparen, zo kunt u makkelijker uw tuin bijhouden.
 • Controleer van te voren uw aansluitstekker aan de wagen, zo weet u zeker dat deze werkt als u een aanhangwagen van JobCar aansluit en dat de lichten zullen werken.

Reserveer een aanhanger

Heeft u vragen over onze verhuurservice of wilt u een aanhanger reserveren? Geen enkel probleem. Met een druk op de ‘reserveren’ knop hieronder kunt u precies de huurperiode aangeven en welke type aanhanger u wenst. U ziet in 1 oogopslag de kosten. Vul uw gegevens in en wij zorgen ervoor dat de aanhanger en eventuele  extra benodigdheden voor u klaarstaat. Liever even telefonisch contact? Geen probleem. Bel met 076-50 20 502 en wij helpen u verder. En komt u de aanhangwagen ophalen? Uiteraard helpen wij u met aankoppelen en controleren wij de lichten samen met u.

Veelgestelde vragen

Nee, dat is helaas niet mogelijk. U dient de aanhangwagen in te leveren op de locatie waar u deze heeft opgehaald.

Nee hoor, langsrijden mag ook. Maar u heeft wel meer zekerheid dat de door u benodigde aanhangwagen er ook is. U kunt zelf een reservering plaatsen via onze website. De website laat ook zien of de aanhangwagen beschikbaar is voor de door opgegeven periode.

Ja, de eerste keer dat u huurt bij JobCar bent u verplicht 2 legitimatiebewijzen te tonen:

 • Een geldig Nederlands rijbewijs

EN

 • Een geldige ID-kaart of paspoort

LET OP, zonder het tonen van 2 legitimatiebewijzen is het niet mogelijk de aanhanger voor de eerste keer mee te krijgen. Neem dus altijd uw rijbewijs en een ID kaart of paspoort mee.

Bent u eerder bij ons geweest en heeft u al 2 legitimatiebewijzen laten zien? Dan is het tonen van uw rijbewijs voldoende.

Als de aanhangwagen aangekoppeld is aan uw auto dan is deze meeverzekerd met de autoverzekering. Bent u betrokken bij een ongeluk dan zal dit dus via de verzekering gaan van de tegenpartij, mits zij schuldig zijn. Bent u schuldig dan is deze niet verzekerd en worden de kosten op u verhaald.

Rijdt u zelf schade dan is deze niet verzekerd. U kunt zelf uw verzekeringsmaatschappij contacteren en vragen wat de voorwaarde zijn. In veel gevallen kunt u een extra verzekering afsluiten voor een aanhangwagen.

JobCar heeft de aanhangwagens niet verzekerd. U als huurder bent dus verantwoordelijk voor de aanhangwagen.

Ja, geen probleem. Geef het wel even aan zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

U kunt de gehuurde aanhangwagen elke dag terugbrengen van maandag tot en met zondag tussen 8:00 uur en 22:00.

U kunt betalen met de pin of contant.

Eventueel is betalen via een betaalverzoek ook een mogelijkheid. Let wel op dat u de aanhangwagen pas mee krijgt als het geld bij ons op de rekening staat.

Nee, een aanhanger huren op zondag is niet mogelijk. Terug brengen kan wel.

Heeft u de aanhangwagen zondag nodig? Dan kunt u de aanhanger op zaterdag tussen 16:00 en 17:00 ophalen. U betaalt dan dagtarief plus 10 euro.

U kunt altijd bellen of mailen met het verzoek om de huur te verlengen. Als dit mogelijk is dan is dat geen probleem. Is de aanhangwagen door iemand anders gereserveerd dan zal deze op de afgesproken tijd terug moeten zijn.