Aanhanger huren

Woont u in Noord Brabant en wilt u een aanhanger huren? JobCar uit Etten-Leur biedt ruime keuze tegen scherpe tarieven (tot 50% goedkoper dan onze concurrenten!) Al onze aanhangers zijn goed onderhouden. Onze service is uitstekend. Zo helpen wij u bij het vastkoppelen van de aanhanger aan de auto en controleren we samen de verlichting. Bijkomende voordelen:

 • Borg betalen is niet nodig en alle prijzen zijn inclusief BTW
 • Meerdaagse huur of een trip naar het buitenland, geen probleem
 • U voldoet altijd het dagtarief vooraf. Bent u binnen 3 uur terug? Dan krijgt u het verschil terug.
 • Na 17:00 terug is altijd dagtarief.
 • Dag is tussen 8:00 en 22:00.

Daarnaast is er nog een reden dat u bij JobCar een aanhanger zou willen huren. Bij ons kunt u heel goedkoop hulpmiddelen er bij huren. Huurt u de aanhanger voor meerdere dagen? Dan krijgt u gratis een disselslot te leen.

Diverse aanhangwagens te huur

De aanhangers van JobCar zijn sterke en solide aanhangers, voorzien van een prima wegligging. Wij onderhouden de aanhangers regelmatig, hierdoor kunt u veilig de weg op.

Bekijk ons assortiment open aanhangers

Bekijk ons assortiment gesloten aanhangers

Bekijk ons assortiment autoambulances

Elektrische kipper, kiepaanhanger

Elektrische kipper

Bekijk ons assortiment bagagewagens

Bagagewagens huren

Kosten aanhanger huren

Bij JobCar handteren wij 4 tariefsoorten bij aanhanger verhuur: De 3 uur prijs, dag prijs, weekprijs en de zondagprijs. U betaald geen borg bij ons. U betaald altijd het dagtarief. Komt u binnen 3 uur terug dan krijgt u het te veel betaalde terug. Behalve als de aanhanger na 17.00 terugkomt.

Wilt u een aanhanger voor langere tijd huren? In dat geval rekenen wij de dagprijs tot aan het moment dat u de weekprijs overschrijdt. In dat geval wordt automatisch de weekprijs berekend. Alle prijzen die u bij ons op de website vindt zijn inclusief btw.

Extra benodigdheden, wel zo handig

ExtraDagWeek
Net€ 2,5€ 7,5
Spanband€ 2,-€ 6,-
Spanband 4 stuks€ 6,-€ 18,-
Verhuisdeken€ 2,-€ 6,-
Oprijplaat€ 5,-€ 15,-
Oprijplaat set€ 8,-€ 24,-
Meubelhond€ 5,-€ 15,-
Kruiwagen€ 5,-€ 15,-
Steenwagen€ 7,5€ 22,5
Steekwagen€ 5,-€ 15,-
2 wielstoppers€ 5,-€ 15,-
DisselslotGratisGratis

Aanhanger huren handige tips

Niet iedereen weet hoe een aanhanger geladen moet worden om veilig de weg op te kunnen. Vandaar dat wij de belangrijkste tips voor u opsommen. Let op !!! Max. snelheid 90 km/uur

 • Huurt u de aanhanger voor meer dan een dag? Vraag ons om een nachtslot! Dan kunt u de aanhanger met een gerust hart buiten laten staan.
 • Vraag ook een slot mee als u gaat winkelen of de aanhangwagen zonder toezicht buiten laat staan!
 • Vergeet niet de staalkabel te bevestigen en het neuswiel omhoog te draaien.
 • Laad de zwaarste voorwerpen op de bodem van de aanhangwagen.
 • Laad 60% van het gewicht voor in de aanhangwagen. (Bij de trekhaak)
 • Vraag spanbanden mee, zet uw lading vast waardoor u voorkomt dat de lading gaat schuiven en beschadigd.
 • Huur een steekwagen om zware voorwerpen te verplaatsen zoals wasmachines en kasten.
 • Vraag een oprijplaat en kruiwagen mee om tijd en rugklachten te besparen, zo kunt u makkelijker uw tuin bijhouden.
 • Controleer van te voren uw aansluitstekker aan de wagen, zo weet u zeker dat deze werkt als u een aanhangwagen van JobCar aansluit en dat de lichten zullen werken.

Reserveer een aanhanger

Heeft u vragen over onze verhuurservice of wilt u een aanhanger reserveren? Vul dan ons formulier in. Wij zorgen ervoor dat de aanhanger en eventuele  extra benodigdheden voor u klaarstaan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Of bel naar 076-50 20 502. Uiteraard helpen wij u met aankoppelen en controleren wij de lichten samen met u.


Bagagewagen:

aanhanger huren bagagewagen Saris Speedy

De bagagewagens bij JobCar zijn ideaal voor het vervoer van uw spullen tijdens uw vakantie. Wij hebben 3 verschillende bagagewagens. Ten eerste onze bagagewagen de Stema mammoet carrier. Deze heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 600 kilo met een eigen gewicht van 148 kilo. U mag op de Stema Mammoet Carrier dus 452 kilo vervoeren. Ten tweede onze Anssems gt 500. Deze heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 500 kilo met een eigen gewicht van 139 kilo. U mag op de Stema Mammoet Carrier dus 361 kilo vervoeren. Ten derde onze Anssems gt 750. Deze heeft een maximaal toelaatbaar gewicht van 750 kilo met een eigen gewicht van 156 kilo. U mag op de Stema Mammoet Carrier dus 594 kilo vervoeren. Op de Stema zit een imperiaal waardoor u fietsendragers of zelfs een skibox op de aanhangers kunt plaatsen. Bij beide Anssems kunt u een imperiaal monteren.

 • dag prijs:    € 20.-
 • weekprijs:  € 50.-
Reserveren