Geremde aanhanger met harde opbouw

Een geremde aanhanger met harde opbouw vervoert uw spullen veilig en droog. Ideaal bij verhuizingen en vervoer naar het buitenland is geen probleem. De dichte aanhanger (enkel as) heeft een goede wendbaarheid en wegligging.  Wij helpen u bij het correct aankoppelen en samen controleren we de verlichting.

Specificaties aanhanger geremd:

Afmeting bakmaat (LxBxH)256x134x150
Toegestane maximale massa1350 kg
Eigen massa430 kg
Laadvermogen 920 kg
Laadvloerhoogte54 cm
Inhoud5.15 m³

Of bel ons op: 076 – 50 20 502

geremd harde opbouw

Dichte aanhanger huren, tarieven

U huurt een dichte aanhanger altijd tegen voor een scherpe prijs. Een eigen kentekenplaat is niet nodig. U betaalt altijd eerst het dag tarief. Bent u binnen 3 uur terug? Dan krijgt u het te veel betaalde bedrag van ons terug. Wij vragen niet om borg. Bij het huren van een dichte aanhangwagen dient u zowel uw rijbewijs als uw ID kaart/ paspoort mee te nemen. Slechts uw rijbewijs tonen is onvoldoende.

3 uur€ 25,-
Dagtarief€ 30,-
Weektarief€ 110,-
Zondagtarief€ 37,50

Wat moet ik meenemen?
Bij het huren van een dichte aanhangwagen dient u zowel uw rijbewijs als uw ID kaart/ paspoort mee te nemen. Slechts uw rijbewijs tonen is onvoldoende.

Levert u de aanhanger na 17.00 in? Dan dient u het dagtarief te voldoen. Daghuur bij JobCar is tussen 8.00 en 22.00 uur. U krijgt de aanhanger schoon mee, wij verwachten ook een schone aanhanger terug. Als wij de aanhanger moeten reinigen kost dit u € 15,-.

Bij de huur van een gesloten geremde aanhanger volstaat veelal uw B-rijbewijs. Bij zware aanhangers dient u in het bezit te zijn van een BE-rijbewijs. Wilt u meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen? Informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Dichte aanhangwagen, groot gemak

Onze dichte aanhangwagen heeft een regengoot boven de twee achterdeuren. De deuren zijn voorzien van vastzetters en zijn goed af te sluiten. U kunt bij ons een disselslot aanvragen. Dit is geheel gratis.

Door de gesloten harde opbouw is het vastzetten van uw lading niet verplicht. Wel kan de lading schuiven tijdens het rijden. Om beschadigingen te vookomen is het vastzetten aan te raden.
De vloer van de geremde aanhanger is voorzien van bind ogen en vastzet rail. U huurt bij ons eenvoudig extra materiaal voor het inladen, beschermen en vastzetten van uw spullen. Denk hierbij aan:

  • Spanbanden,
  • Meubelhondjes,
  • Oprijplaat,
  • Steekwagen,
  • Verhuisdekens,
  • Lading vastzet stang.

Is deze aanhanger niet wat u zocht?

Bekijk ook onze alternatieven:

Een geremde aanhanger, enkel as, gesloten d.m.v. een huif.

Aanhanger met huif
Laadvermogen: 350 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 246x131x150 cm
3 uur € 19 / dag € 24 / week € 60

Een tandem aanhanger (dubbel as) gesloten d.m.v. een huif.

Tandemasser aanhanger
Laadvermogen: 580 kg
Toegestane maximale massa: 1100 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 301x131x150 cm
3 uur € 24 / dag € 29 / week € 102,50

Geremd open bakwagen, enkel as

Geremd open bakwagen, enkel as
Laadvermogen: 400 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 246x131x30 cm
3 uur € 15 / dag € 20 / week € 50

Waar moet u op letten?

Om zeker te weten of u de aanhanger mag rijden met uw trekkend voertuig en rijbewijs zijn er 2 regels waar u aan moet voldoen.

Regel 1:

Geld zowel voor B-rijbewijs als voor BE-rijbewijs. Het trekkend voertuig moet een trekvermogen hebben van minimaal 1350 Kg. Het trekvermogen van het trekkend voertuig is te vinden op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig op de achterkant achter : O.1 voor geremde aanhangwagens of bij O.2 voor ongeremde aanhangwagens. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl.

Regel 2:

Om met B-rijbewijs te rijden moet het totaal gewicht aanhanger + auto onder de 3500 kg blijven. Met onze geremde harde opbouw mag de toegestane maximale massa van het trekkend voertuig niet meer zijn dan 2150 kg. Is het meer dan is BE-rijbewijs vereist. De toegestane maximale massa is te vinden op het kentekenbewijs aan de achterkant achter F.2. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl. Als uw trekhaak er later is opgezet dan staat dit niet op het kentekenbewijs vermeld.