Vervoer van lading met een tandemasser aanhanger

Grond, stenen of ander zwaar/ groot materiaal te vervoeren? Onze tandemasser aanhanger kan uw klus moeiteloos aan. De open aanhanger is geremd en voorzien van een dubbel as. De wegligging en wendbaarheid zijn goed. Een tandemasser huren kan gewoon online. Maak een reservering en wij zetten de aanhanger voor u klaar. Deze is voorzien van nummerbord en wij helpen u met het aansluiten en het controleren van de lichten. Houdt er rekening mee dat de lading verplicht vastgezet moet worden? Wij verhuren hiervoor spanbanden en/ of een net.

Specificaties bakwagen tandemasser

Afmeting bakmaat (LxBxH)301x131x30
Toegestane maximale massa1100 kg
Eigen massa400 kg
Laadvermogen 700 kg
Laadvloerhoogte53 cm
Inhoud1.18 m³

Of bel ons op: 076 – 50 20 502

Tandemasser huren, tarieven

Een tandemasser huurt u bij ons voor een scherpe prijs. U betaalt altijd eerst het dag tarief. Brengt u de tandemasser aanhanger binnen 3 uur terug? Dan krijgt u het te veel betaalde bedrag van ons terug. Wij vragen niet om borg. Maak een reservatie, dan zetten wij alles voor u klaar. Huren voor een langere periode of meenemen naar het buitenland is geen probleem.

3 uur€ 20,-
Dagtarief€ 26,-
Weektarief€ 82,50
Zondagtarief€ 33,50

Wat moet ik meenemen?
Bij het huren van een open aanhangwagen dient u zowel uw rijbewijs als uw ID kaart/ paspoort mee te nemen. Slechts uw rijbewijs tonen is onvoldoende.

Brengt u de aanhangwagen na 17.00 terug? Dan zijn wij genoodzaakt het dagtarief te rekenen.  Daghuur bij JobCar is tussen 8.00 en 22.00 uur. De open tandemasser die u van ons meekrijgt is schoon. Wij vragen u deze dan ook schoon te maken voordat u ‘m terugbrengt. Wij kunnen de aanhanger ook voor u schoonmaken. Hiervoor rekenen wij 15 Euro schoonmaakkosten.

Bij de huur van een tandemasser aanhanger  volstaat veelal uw B-rijbewijs. Bij zware aanhangers dient u in het bezit te zijn van een BE-rijbewijs. Wilt u meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen? Informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Tandemasser aanhanger, diverse extra’s

Onze open bakwagen is voorzien van een dubbel as en is geremd. Een groot voordeel is de fijne wegligging en wendbaarheid. De open aanhangwagen is voorzien van een vast koprek. Een disselslot kunt u op aanvraag meekrijgen. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Optioneel verhuren wij hulpmiddelen die u het werk vereenvoudigen:

  • meubelhond
  • spanbanden
  • oprijplaten
  • verhuisdekens
  • steekwagens

Is deze aanhanger niet wat u zocht?

Bekijk ook onze alternatieven:

Geremd open bakwagen, enkel as

Geremd open bakwagen, enkel as
Laadvermogen: 400 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 246x131x30 cm
3 uur € 15 / dag € 20 / week € 50

Elektrische kipper, kiepaanhanger

Elektrische kipper
Laadvermogen: 1385 kg
Toegestane maximale massa: 2000 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 300x150x30 cm
3 uur € 36 / dag € 48 / week € 120

Een tandem aanhanger (dubbel as) gesloten d.m.v. een huif.

Tandemasser aanhanger
Laadvermogen: 580 kg
Toegestane maximale massa: 1100 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 301x131x150 cm
3 uur € 24 / dag € 29 / week € 102,50

Waar dient u op letten bij een open bakwagen met dubbel as?

Om zeker te weten of u de tandemasser aanhanger mag rijden met uw trekkend voertuig en rijbewijs zijn er 2 regels waar u aan moet voldoen.

Regel 1:

Geld zowel voor B-rijbewijs als voor BE-rijbewijs. Het trekkend voertuig moet een trekvermogen hebben van minimaal 1100 kg. Het trekvermogen van het trekkend voertuig is te vinden op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig op de achterkant achter : O.1 voor geremde aanhangwagens of bij O.2 voor ongeremde aanhangwagens. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl.

Regel 2:

Om met B-rijbewijs te rijden moet het totaal gewicht aanhanger + auto onder de 3500 kg blijven. Met onze tandemasser open mag de toegestane maximale massa van het trekkend voertuig niet meer zijn dan 2400 kg. Is het meer dan is BE-rijbewijs vereist. De toegestane maximale massa is te vinden op het kentekenbewijs aan de achterkant achter F.2. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl. Als uw trekhaak er later is opgezet dan staat dit niet op het kentekenbewijs vermeld.