Aanhangwagen huren


Aanhangwagen huren, dan bent u bij JobCar aan het juiste adres.

Woont u in de omgeving van Breda en wilt u een veilige en goed onderhouden aanhangwagen huren? Bij JobCar, Sigarenmakerstraat 12 te Etten-Leur, bieden we kwaliteit en uitstekende service.

Naast vele soorten aanhangers kunt u bij ons terecht voor diverse toebehoren, zoals spanbanden, steekwagens, verhuisdekens en meer. Bij het ophalen van de aanhangwagen helpen wij u met het aankoppelen en controleren we samen de verlichting. Een aanhangwagen huren is snel geregeld. U kunt bellen met 0765020502 of een online reservering maken.

  • Borg betalen is niet nodig en alle prijzen zijn inclusief BTW
  • Meerdaagse huur of een trip naar het buitenland, geen probleem
  • U voldoet altijd het dagtarief vooraf.
  • Voor een dag gereserveerd is 3 uurtarief niet geldig. Dus geen geld terug
  • Na 17:00 terug is altijd dagtarief.
  • Dag is tussen 8:00 en 22:00. Na 22:00 gaat de volgende dag in.

Wij bieden diverse aanhangers te huur, goed onderhouden en tegen ongelooflijk scherp tarief; veel goedkoper dan een boedelbak! U huurt al een aanhangwagen vanaf 15 euro voor 3 uur, zonder borg! Van open aanhangwagens tot gesloten aanhangers. Van auto transporter tot kiepwagen. Iedere aanhanger is online te reserveren en staat voor u klaar bij ophalen.


Huur prijzen:


Aanhangwagen3 uur prijsdag prijsweek prijs
geremd harde opbouw € 27.5 € 32.5 € 120.-
 geremd open € 15.- € 20.- € 55.-
 geremd met huif € 20.- € 25.- € 65.-
 tandemasser open € 22.5 € 27.5 € 90.-
 tandemasser met huif € 25.- € 30.- € 120.-
 tandem kipper € 40.- € 50.- € 160.-
 autoambulance bakwagen € 35.- € 45.- € 150.-
autoambulance plateauwagen€ 45.-€ 55.-€ 200.-
 bagagewagen – € 17.5 € 45.-


Extra benodigdheden huren:

Om uw lading veilig te vervoeren raden wij u aan om ervoor te zorgen dat u voldoende accessoires tot uw beschikking heeft. Kies bijvoorbeeld voor een net of spanbanden bij het huren van een open aanhangwagen. Of verhuisdekens om uw lading te beschermen. Zorg er altijd voor dat uw lading niet verschuift!


ExtraDagWeek
Net€ 2,5€ 7,5
Spanband€ 2,-€ 6,-
Spanband 4 stuks€ 6,-€ 18,-
Verhuisdeken€ 2,-€ 6,-
Oprijplaat€ 5,-€ 15,-
Oprijplaat set€ 8,-€ 24,-
Meubelhond€ 5,-€ 15,-
Kruiwagen€ 5,-€ 15,-
Steenwagen€ 7,5€ 22,5
Steekwagen€ 5,-€ 15,-
2 wielstoppers€ 5,-€ 15,-
DisselslotGratisGratis


Service:

Onze service bestaat uit kwalitatief uitstekende aanhangwagens met een goede wegligging. Daarnaast kunt u bij het huren van een aanhangwagen een net, steekwagen, dekens, sjorbanden, oprijplaat of een kruiwagen erbij huren voor zeer scherpe prijzen. Let wel op dat u tijdig aangeeft voor het huren van de extra’s want er zijn meerdere mensen die van deze service gebruik willen maken bij het huren van een aanhangwagen.

De tarieven staan per aanhangwagen aangegeven. Voor een volledig overzicht kunt u ook nog op de volgende link klikken: tarieven aanhangwagen. En kiest u voor een aanhangwagen huren bij JobCar? Wij koppelen de gehuurde aanhangwagen voor u aan. Ook worden de lichten van de aanhangwagen gecontroleerd zodat u veilig en verantwoord de weg op gaat. Bij terugkomst koppelen wij alles voor u af.

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over het huren van een aanhangwagen? Neem vrijblijvend contact met op ons: