Geremd met huif (gesloten aanhanger)

Aanhanger met huif

Bij Jobcar huurt u eenvoudig een aanhanger met huif. De huif is gemaakt van flexibel PVC of synthetisch doekzijl en beschermt uw lading tegen weersinvloeden. Let op; indien u spullen vervoert die echt droog of veilig moeten blijven dan is een harde opbouw aan te raden. Onze geremde aanhangwagens zijn in de varianten enkel as en dubbel as (tandem as). Een tandem met huif kent een groter laadvermogen dan de enkel as aanhanger met huif.

Specificaties aanhangwagen met huif, enkel as:

Afmeting bakmaat (LxBxH)246x131x150
Toegestane maximale massa750 kg
Eigen massa400 kg
Laadvermogen 350 kg
Laadvloerhoogte47.5 cm
Inhoud4.83 m³

Of bel ons op: 076 – 50 20 502

Aanhangwagens: geremd met huif. Enkel asser tot 750 kg

Aanhangwagen met huif, tarieven

U huurt een aanhangwagen huif altijd tegen voor een scherpe prijs. Denk eraan, een eigen kentekenplaat is nodig. Vergeet deze niet mee te nemen. De aanhanger bevat handige nummerbordklemmen voor bevestiging.  Als u de aanhanger huurt, betaalt u altijd eerst het dag tarief. Bent u binnen 3 uur terug? Dan krijgt u het te veel betaalde bedrag van ons terug. Borg is niet nodig. Vergeet ook uw rijbewijs en uw ID kaart/ paspoort niet. Slechts uw rijbewijs tonen is onvoldoende.

3 uur€ 19,-
Dagtarief€ 24,-
Weektarief€ 60,-
Zondagtarief€ 31,50

Wat moet ik meenemen?
Bij het huren van een dichte aanhangwagen dient u zowel uw rijbewijs als uw ID kaart/ paspoort mee te nemen. Slechts uw rijbewijs tonen is onvoldoende.

Brengt u de aanhangwagen later dan 17.00 terug? Dan geldt het dagtarief. Daghuur bij JobCar is tussen 8.00 en 22.00 uur. Wij geven u een schone aanhanger met huif mee, levert u deze dan ook weer schoon in? Als wij de aanhanger moeten schoonmaken zijn er kosten aan verbonden van 15 Euro.

Bij de huur van een enkel asser met huif volstaat veelal uw B-rijbewijs. Bij zware aanhangers dient u in het bezit te zijn van een BE-rijbewijs. Wilt u meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen? Informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Aanhangwagen huif, geremd

Onze aanhangwagen met huif is geremd en kent een prettige wegligging.  Door de huif is het vastzetten van spullen niet verplicht, wel aan te raden. Huur bijvoorbeeld spanbanden en verhuisdekens om uw lading te beschermen. De frame van de huif heeft voldoende mogelijkheden ter bevestiging. Naast spanbanden en verhuisdekens kunt u bij ons nog meer handige materialen huren. Wat dacht u van een steekwagen, een oprijplaat of meubelhondjes?

Is deze aanhanger niet wat u zocht?

Bekijk ook onze alternatieven:

Een tandem aanhanger (dubbel as) gesloten d.m.v. een huif.

Tandemasser aanhanger
Laadvermogen: 580 kg
Toegestane maximale massa: 1100 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 301x131x150 cm
3 uur € 24 / dag € 29 / week € 102,50

Geremde aanhanger, enkel as, gesloten d.m.v. harde opbouw.

Geremde aanhanger met harde opbouw
Laadvermogen: 430 kg
Toegestane maximale massa: 1350 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 256x134x150 cm
3 uur € 25 / dag € 30 / week € 110

Geremd open bakwagen, enkel as

Geremd open bakwagen, enkel as
Laadvermogen: 400 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 246x131x30 cm
3 uur € 15 / dag € 20 / week € 50

Waar moet u op letten?

Om zeker te weten of u de aanhanger mag rijden met uw trekkend voertuig en rijbewijs zijn er 2 regels waar u aan moet voldoen.

Regel 1:

Geld zowel voor B-rijbewijs als voor BE-rijbewijs. Het trekkend voertuig moet een trekvermogen hebben van minimaal 750 Kg. Het trekvermogen van het trekkend voertuig is te vinden op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig op de achterkant achter : O.1 voor geremde aanhangwagens of bij O.2 voor ongeremde aanhangwagens. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl.

Regel 2:

Om met B-rijbewijs te rijden moet het totaal gewicht aanhanger + auto onder de 3500 kg blijven. Met onze geremde met huif mag de toegestane maximale massa van het trekkend voertuig niet meer zijn dan 2750 kg. Is het meer dan is BE-rijbewijs vereist. De toegestane maximale massa is te vinden op het kentekenbewijs aan de achterkant achter F.2. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl. Als uw trekhaak er later is opgezet dan staat dit niet op het kentekenbewijs vermeld.