Geremd open bakwagen, enkel as

Heeft u spullen te vervoeren die niet teveel wegen? Bijvoorbeeld tuinafval of klein materiaal? Huur dan een geremd open bakwagen. Deze aanhanger is eenvoudig in gebruik en handig bij een kleine verhuizing ( bij goed weer). Het vastzetten van uw spullen is verplicht. Bij ons kunt eenvoudig een net of spanbanden huren om de lading goed vast te zetten. De enkelasser aanhanger heeft genoeg punten om netten of spanbanden te bevestigen. Vanzelfsprekend krijgt u een veilige en goed onderhouden aanhanger mee. Wij helpen u bij de bevestiging.

Specificaties aanhangwagen met huif, enkel as:

Afmeting bakmaat (LxBxH)246x131x30
Toegestane maximale massa750 kg
Eigen massa350 kg
Laadvermogen 400 kg
Laadvloerhoogte47.5 cm
Inhoud0.97 m³

Of bel ons op: 076 – 50 20 502

Geremd open aanhangwagen. max 750 Kg rijbewijs B

Geremde aanhanger huren, tarieven

Een geremde aanhanger huurt u tegen een aantrekkelijke prijs. Als u de open bakwagen huurt, betaalt u altijd eerst het dag tarief. Bent u binnen 3 uur terug? Dan krijgt u het te veel betaalde bedrag van ons terug. Borg is niet nodig. Reserveren is aan te raden. Let op: voor deze aanhanger dient u een eigen nummerbord mee te nemen. Nummerbordklemmen zijn aanwezig.

3 uur€ 15,-
Dagtarief€ 20,-
Weektarief€ 50,-
Zondagtarief€ 27,50

Wat moet ik meenemen?
Bij het huren van een open aanhangwagen dient u zowel uw rijbewijs als uw ID kaart/ paspoort mee te nemen. Slechts uw rijbewijs tonen is onvoldoende.

Brengt u de aanhangwagen na 17.00 terug? Dan zijn wij genoodzaakt het dagtarief te rekenen. Daghuur bij JobCar is tussen 8.00 en 22.00 uur. De open bakwagen die u ophaalt is schoon. Wij vragen u deze ook weer schoon in te leveren. Als dit niet het geval is, zullen wij de aanhanger reinigen. Hier zijn 15 Euro schoonmaakkosten aan verbonden.

Bij de huur van een geremd open bakwagen, enkel as, volstaat veelal uw B-rijbewijs. Bij zware aanhangers dient u in het bezit te zijn van een BE-rijbewijs. Wilt u meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen? Informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Extra’s bij open bakwagen huren

Onze open bakwagen is voorzien van een enkel as en is geremd. Hierdoor heeft de aanhanger een prettige wegligging. De aanhangwagen is voorzien van een vast koprek en op aanvraag krijgt u een gratis disselslot van ons mee. Tevens kunt u vele extra’s bij huren die u ondersteunen bij het vervoer. Wat dacht u van:

  • een meubelhondje
  • spanbanden
  • een oprijplaat
  • verhuisdekens
  • een steekwagen

Is deze aanhanger niet wat u zocht?

Bekijk ook onze alternatieven:

Open bakwagen, tandemasser

Tandemasser aanhanger
Laadvermogen: 700 kg
Toegestane maximale massa: 1100 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 301x131x30 cm
3 uur € 19 / dag € 26 / week € 82,50

Elektrische kipper, kiepaanhanger

Elektrische kipper
Laadvermogen: 1385 kg
Toegestane maximale massa: 2000 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 300x150x30 cm
3 uur € 36 / dag € 48 / week € 120

Een geremde aanhanger, enkel as, gesloten d.m.v. een huif.

Aanhanger met huif
Laadvermogen: 350 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 246x131x150 cm
3 uur € 19 / dag € 24 / week € 60

Waar dient u op letten bij een  enkelasser aanhanger geremd?

Om zeker te weten of u de enkelasser geremde aanhanger mag rijden met uw trekkend voertuig en rijbewijs zijn er 2 regels waar u aan moet voldoen.

Regel 1:

Geld zowel voor B-rijbewijs als voor BE-rijbewijs. Het trekkend voertuig moet een trekvermogen hebben van minimaal 750 kg. Het trekvermogen van het trekkend voertuig is te vinden op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig op de achterkant achter : O.1 voor geremde aanhangwagens of bij O.2 voor ongeremde aanhangwagens. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl.

Regel 2:

Om met B-rijbewijs te rijden moet het totaal gewicht aanhanger + auto onder de 3500 kg blijven. Met onze geremd open bakwagen mag de toegestane maximale massa van het trekkend voertuig niet meer zijn dan 2750 kg. Is het meer dan is BE-rijbewijs vereist. De toegestane maximale massa is te vinden op het kentekenbewijs aan de achterkant achter F.2. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl. Als uw trekhaak er later is opgezet dan staat dit niet op het kentekenbewijs vermeld.