Bagagewagen Stema mammoet carrier

Bij Jobcar huurt u eenvoudig een handige bagagewagen. Neem nu de Stema mammoet carrier. Deze enkelassige ongeremde, doch robuuste aanhanger zorgt voor met een inhoud van 0.85m3 voor lekker veel extra ruimte. Uw tent, kleding of andere reisbenodigheden passen er prima in! De afsluitbare bagagewagen van Stema kent een stabiel rijgedrag, is voorzien van een imperiaal en een reserveband.

Specificaties Stema mammoet carrier:

Afmeting bakmaat (LxBxH)154x108x51
Toegestane maximale massa600 kg
Eigen massa148 kg
Laadvermogen 452 kg
Laadvloerhoogte53 cm
Inhoud0.83 m³
Aanhangwagens: geremd met huif. Enkel asser tot 750 kg

Tarief bagagewagen huren

U huurt de Stema mammoet carrier tegen een scherpe prijs. Denk eraan, een eigen kentekenplaat is nodig. Vergeet deze daarom niet mee te nemen. De bagagewagen bevat handige nummerbordklemmen voor bevestiging. U kunt de Stema bagagewagen huren per dag of per week. Borg hoeft u niet te betalen. Vergeet uw rijbewijs en uw ID kaart of paspoort niet bij het ophalen van de aanhanger. Alleen uw rijbewijs tonen is onvoldoende.

Dagtarief€ 20,-
Weektarief€ 50,-

Waar moet ik op letten?
  • Altijd een rijbewijs tonen
  • Altijd ID-kaart of paspoort tonen
  • Een dag is tussen 8:00 uur en 22:00
  • Na 17:00 word altijd dagtarief gerekend
  • U voldoet altijd eerst dagtarief, het verschil wordt bij terugbrengen verrekend

Het reserveren van een bagagewagen is aan te raden, vooral in de vakantieperiode. Dit kan eenvoudig via deze site. Wij vragen u een 50% aanbetaling voor reservering. U krijgt van ons een schone bagagewagen mee, levert u deze dan ook weer schoon in? Als wij de aanhanger moeten schoonmaken zijn er kosten aan verbonden van 15 Euro. Een daghuur is bij JobCar tussen 8 uur en 22:00 uur. Een week betreft 7 dagen.

Bij de huur van deze bagagewagen volstaat uw B-rijbewijs. Wilt u meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen? Informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Bagagewagen met imperiaal

Het inladen van de spullen is eenvoudig. De klep werkt middels een gasdrukveer en blijft automatisch omhoog staan bij het in- of uitladen van de spullen. De klep is op slot te zetten met 2 sloten. Deze zitten vast aan aanhanger. U krijgt ook een gratis disselslot mee.

De bagagewagen is voorzien van 4 bindhaken om uw lading mee vast te zetten. Er zit ook een imperiaal  op de Stema mammoet carrier. Hier kunt u een eigen fietsendragers of een dakkoffer op monteren. De afmeting van het imperiaal is 20 mm dik en 48 mm breed. De lengte is 110 cm breed, hier passen maximaal 3 fietsen op.

Komt u de bagagewagen ophalen? Dan helpen wij u met het aankoppelen en het controleren van de lampen. U zult merken dat de aanhanger lekker achter de auto ligt en een goede wendbaarheid heeft. Een fijn begin van uw reis in binnen of buitenland!

Bagagewagen Anssems gt500

Anssems gt500
Laadvermogen: 361 kg
Toegestane maximale massa: 500 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 151x101x48 cm
dag € 22,5 / week € 55

Bagagewagen Anssems gt750

Anssems gt750
Laadvermogen: 594 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 201x101x48 cm
dag € 25 / week € 65

Een geremde aanhanger, enkel as, gesloten d.m.v. een huif.

Aanhanger met huif
Laadvermogen: 350 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 246x131x150 cm
3 uur € 19 / dag € 24 / week € 60

Waar dient u op letten bij een Stema mammoet carrier?

Om zeker te weten of u de Stema mammoet carrier mag rijden met uw trekkend voertuig en rijbewijs zijn er 2 regels waar u aan moet voldoen.

Regel 1:

Geld zowel voor B-rijbewijs als voor BE-rijbewijs. Het trekkend voertuig moet een trekvermogen hebben van minimaal 600 kg ongeremd. Het trekvermogen van het trekkend voertuig is te vinden op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig op de achterkant achter : O.2 voor ongeremde aanhangwagens. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl.

Regel 2:

Om met B-rijbewijs te rijden moet het totaal gewicht aanhanger + auto onder de 3500 kg blijven. Met onze ongeremd Stema mammoet carrier mag de toegestane maximale massa van het trekkend voertuig niet meer zijn dan 2900 kg. Is het meer dan is BE-rijbewijs vereist. De toegestane maximale massa is te vinden op het kentekenbewijs aan de achterkant achter F.2. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl. Als uw trekhaak er later is opgezet dan staat dit niet op het kentekenbewijs vermeld.