Bagagewagen Anssems gt500

Bij Jobcar huurt u eenvoudig een fijne en lichte bagagewagen. Neem nu de luxe Anssems gt500. Deze aluminium aanhanger is enkelassig en ongeremd. De wegligging is stabiel en de wendbaarheid goed. Deze bagagewagen heeft een strakke afwerking en biedt veel opbergruimte. Uw spullen zijn veilig; de wagen is goed af te sluiten. 2 Gasdrukveren houden de klep omhoog bij het in- en uitladen. U kunt de aanhanger probleemloos meenemen op vakantie naar binnen- en buitenland.

Specificaties Anssems gt500:

Afmeting bakmaat (LxBxH)151x101x48
Toegestane maximale massa500 kg
Eigen massa139 kg
Laadvermogen 361 kg
Laadvloerhoogte48 cm
Inhoud0,73 m³
Aanhangwagens: geremd met huif. Enkel asser tot 750 kg

Tarief bagagewagen huren

U huurt de Anssems gt500 voor een aantrekkelijke prijs. Voor deze wagen heeft u een eigen kentekenplaat nodig. Vergeet deze niet mee te nemen. De gt500 bagagewagen bevat nummerbordklemmen voor bevestiging. Ook is er een reservewiel aanwezig. U kunt de Anssems bagagewagen huren per dag of per week. Borg is niet nodig. Vergeet uw rijbewijs en uw ID kaart of paspoort niet bij het ophalen van de aanhanger. Alleen uw rijbewijs tonen is onvoldoende.

Dagtarief€ 22,50
Weektarief€ 55,-
Waar moet ik op letten?
  • Altijd een rijbewijs tonen
  • Altijd ID-kaart of paspoort tonen
  • Een dag is tussen 8:00 uur en 22:00
  • Na 17:00 word altijd dagtarief gerekend
  • U voldoet altijd eerst dagtarief, het verschil wordt bij terugbrengen verrekend

Het reserveren van de Anssems gt500 is aan te raden. Wij vragen u een 50% aanbetaling voor reservering. U krijgt van ons een schone bagagewagen mee, levert u deze dan ook weer schoon in? Als wij de aanhanger moeten schoonmaken zijn er kosten aan verbonden van 15 Euro. Een daghuur is bij JobCar tussen 8 uur en 22:00 uur. Een week betreft 7 dagen.

Bij de huur van deze bagagewagen volstaat uw B-rijbewijs. Wilt u meer informatie over de regels omtrent het rijden met een aanhangwagen? Informatie is te vinden op de website van de Rijksoverheid.

Luxe bagagewagen met strakke afwerking

De Anssems gt500 is een mooie, aluminium bagagewagen voorzien van strakke lijnen. Door het gebruik van aluminium heeft de aanhanger een laag gewicht. U krijgt van ons een gratis disselslot mee.

Verder biedt de Anssems gt500 een mogelijkheid om dakdragers te monteren. Dit biedt u de gelegenheid om een fietsendrager of dakkoffer te plaatsen. Deze kunt u echter niet bij ons huren; hier dient u zelf voor te zorgen.

Als u de bagagewagen op komt halen, dan zullen we samen met u de aanhanger aankoppelen en de lampen controleren. Zo kunt u veilig uw reis beginnen!

Bagagewagen Stema mammoet carrier

Stema mammoet carrier
Laadvermogen: 452 kg
Toegestane maximale massa: 600 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 154x108x51 cm
dag € 20 / week € 50

Bagagewagen Anssems gt750

Anssems gt750
Laadvermogen: 594 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 201x101x48 cm
dag € 25 / week € 65

Een geremde aanhanger, enkel as, gesloten d.m.v. een huif.

Aanhanger met huif
Laadvermogen: 350 kg
Toegestane maximale massa: 750 kg
Afmeting bakmaat (LxBxH): 246x131x150 cm
3 uur € 19 / dag € 24 / week € 60

Waar dient u op letten bij een bagagewagen Anssems gt500?

Om zeker te weten of u de bagagewagen Anssems gt500 mag rijden met uw trekkend voertuig en rijbewijs zijn er 2 regels waar u aan moet voldoen.

Regel 1:

Geld zowel voor B-rijbewijs als voor BE-rijbewijs. Het trekkend voertuig moet een trekvermogen hebben van minimaal 500 kg ongeremd. Het trekvermogen van het trekkend voertuig is te vinden op het kentekenbewijs van het trekkend voertuig op de achterkant achter : O.2 voor ongeremde aanhangwagens. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl.

Regel 2:

Om met B-rijbewijs te rijden moet het totaal gewicht aanhanger + auto onder de 3500 kg blijven. Met onze ongeremd bagagewagen Anssems gt500 mag de toegestane maximale massa van het trekkend voertuig niet meer zijn dan 3000 kg. Is het meer dan is BE-rijbewijs vereist. De toegestane maximale massa is te vinden op het kentekenbewijs aan de achterkant achter F.2. Ook is deze informatie over uw trekkend voertuig te vinden op www.rdw.nl. Als uw trekhaak er later is opgezet dan staat dit niet op het kentekenbewijs vermeld.