Novex Vredestein Banden Actie

Novex Vredestein Banden Actie

novex vredestein banden actie, bestel nu uw banden bij JobCar!Wellicht heeft u een folder van ons in uw bus gekregen of bent u gewoon met toeval op deze pagina terecht gekomen. Op het moment hebben wij een zeer aantrekkelijke Novex Vredestein Banden Actie. Tot 13 december en zolang de voorraad strekt. Kunt u bij ons Novex en Vredestein banden kopen en betaald u geen montage en balanceer kosten. U betaald voor de band, de verwijderingsbijdrage en het ventiel. Heeft u nieuwe banden nodig, neem dan snel contact met ons op. Voor al onze tarieven kunt u op de volgende link drukken: tarieven bandenservice JobCar,

Novex

Novex Vredestein banden actie logo NovexDe Novex banden lijn is zeer breed. Novex heeft namelijk winterbanden, zomerbanden en all season banden. Ook bestelwagenbanden, caravanbanden en banden voor (ultra) high performance auto’s zitten in het assortiment. Het merk Novex heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding met een uitgebreid assortiment. Novex word niet voor niets door niemand minder gepromoot dan Tim Coronel. Voor meer informatie over het merk Novex kan u op de volgende link drukken: Novex website.

Vredestein

Novex Vredestein banden actie Vredestein logoVredestein is een Nederlands bandenmerk. U bent dus gegarandeerd van een goede kwaliteit. Bovendien is afgelopen jaar de all season band van Vredestein op de tweede plaats geëindigd in de anwb banden test. U heeft met Vredestein all season banden een zeer goede keus, voor een hele mooie prijs. Zeker nu u tijdens onze actie geen montage en balanceer kosten hoeft te betalen. Uiteraard zijn de zomerbanden en winterbanden van Vredestein ook een prima keus.

Concluderend is dat u met onze actie er voorlopig weer tegen aan kunt. Ten eerste betaald u geen balanceer kosten. Ten tweede betaald u niet voor de montage kosten. Anders gezegd, u betaald alleen voor de band en het ventiel en de verwijderingsbijdrage. Zou u meer informatie willen over onze actie. Of misschien zou u graag vrijblijvend advies willen. Dan kunt u ons bellen of mailen naar: info@jobcar.nl, Of vul onderstaand formulier in.