Bandenservice

Bij JobCar bent u aan het juiste adres voor uw bandenservice. Banden zoals Michelin, Bridgestone, Continental en pirelli kunnen wij aan u leveren. Heeft u liever een goedkoper alternatief dan is Novex een goede keus voor u. Banden als Goodyear, Dunlop, Vredestein en Hankook behoren tot de a-merken. JobCar bandenservice kan deze leveren voor u voor zeer scherpe prijzen. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.
Bandenservice

Bij JobCar bent u aan het juiste adres om professioneel uw banden te wisselen of vervangen. JobCar levert alle standaart, high performance en run flat banden. Wij leveren banden voor personenauto’s, 4×4, campers, caravans, aanhangers en bestelwagens. Wij streven naar een goede service voor een mooie prijs. JobCar bandenservice kan u helpen met uw personenwagen, bedrijfswagen en uw aanhangwagen banden. U kan bij ons terecht voor de zomer/winter of winter/zomer wissel, maar ook als uw banden versleten zijn of reparatie nodig heeft. Bij JobCar bandenservice heeft u ook de mogelijkheid om uw banden op te slaan. Tijdens de wielen of banden wissel kunt u van een lekker kopje koffie of thee genieten.

Wielenwissel

Heeft u 2 setjes velgen en wilt u deze gewisseld hebben dan kan dat bij JobCar Bandenservice. Veel mensen hebben 2 setjes velgen, 1 voor de zomerbanden en de andere voor de winterbanden. De aanschaf van een extra set velgen en banden lijkt in eerste instantie duurder, maar na een aantal jaar heeft u dit er makkelijk uit gehaald. Een wielenwissel duurt ongeveer 20 minuten tot een half uur. Bij JobCar Bandenservice balanceren wij het nieuwe te monteren setje velgen zodat u trillingsvrij kunt rijden.

Bandenwissel

Als u 2 setjes banden heeft maar 1 set velgen dan kunnen wij bij JobCar Bandenservice u verder helpen. Wij demonteren de wielen en wisselen de banden op de velgen. Bij de bandenwissel zetten wij altijd nieuwe ventielen en balanceren wij alle wielen, zodat u trillingsvrij kunt rijden. Ook meten we het profiel van de afgehaalde banden zodat u weet in welke staat de banden zijn. De bandenwissel zal ongeveer 1 uur duren. In de tussentijd kunt u van een lekker kop koffie of thee genieten.

Bandenopslag

Heeft u geen ruimte of vindt u het gewoon makkelijker om uw banden op te laten slaan? Dan kan u bij JobCar Bandenservice uw banden opslaan. Uw banden zijn verzekerd tegen brand en diefstal. Is het weer nodig om uw wielen of banden te wisselen dan kan u contact met ons opnemen en zorgen wij dat uw banden klaar liggen om deze direct weer op uw wagen te monteren.

JobCar Bandenservice merken

Wij kunnen vele merken banden leveren waaronder alle a-merken. De a-merk banden zijn Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Goodyear, Michelin, Pirelli en natuurlijk Vredestein.  Uiteraard zijn er ook andere prima merken waar u veilig en verantwoord de weg mee op kan, enkele van deze merken zijn: Falken, Fulda, General Tire, Hankook, Kleber, Kumho, Nankang, Nexen, Nokian, Tovo Tyres, Uniroyal en Yokohama. Wij zijn officieel dealer van Novex, het merk dat door Tim Coronel wordt gepromoot. Novex is een prima alternatief waar u veel rijplezier mee zal beleven. Ook hebben wij enkele bugdet merken zoals: Goldline, Hifly, Petlas en Aplus. Kortom, bij JobCar Bandenservice heeft u een ruime keuze waar altijd wel iets bij zit voor uw wagen.

Heeft u een aanhanger nodig? Geen probleem, bij JobCar bent u aan het juiste adres voor het huren van een aanhanger.

Neem vrijblijvend contact met ons op: