Autobanden bestellen

Autobanden bestellen bij JobCar, goedkoop en een goede service. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw banden/wielen wissel, opslag en reparatie van uw banden.Bij JobCar autobanden bestellen doet u tegen scherpe tarieven. Wij leveren een uitstekende service. U kan bij ons terecht voor banden/wielen wissel, opslag en banden reparatie.Autobanden bestellen

Bij JobCar kunt u uw autobanden bestellen tegen scherpe tarieven. Wij leveren uw banden en zetten deze voor een aantrekkelijke prijs bij u op uw velgen en terug op uw wagen. Wij zetten altijd nieuwe ventielen, tevens balanceren wij de wielen. Bijna alle merken kunnen wij leveren. Wij leveren banden voor personenwagens, 4×4, campers, caravans, aanhangers en bestelwagens. Zowel standaard banden als high performance en runflat banden. Zou u een offerte willen laten maken of zou u meer informatie willen hebben. Mail ons dan met uw vraag. U kan ons ook bellen.

Winterbanden

Winterbanden zij niet voor niets ontworpen. Daalt de temperatuur onder de 7 ºC dan is het aan te raden om op winterbanden te rijden. Winterbanden hebben een zachtere rubbersamenstelling dan zomerbanden. Ook hebben winterbanden lamellen in het profiel. Door de zachtere rubbersamenstelling en de lamellen blijft de band bij winters weer flexibel. Dit zorgt voor een betere grip en ook een kortere remafstand bij koudere temperaturen. Winterbanden zijn niet verplicht in Nederland, maar wel aan te raden. Onder de 7 ºC bij een snelheid van 100 km/u staat u met winterbanden bijna 4 meter eerder stil ten opzichte van zomerbanden. Is de weg bedekt met sneeuw is dit verschil nog veel groter. U staat met een snelheid van 50 km/u 28 meter eerder stil. Dit is meer dan de helft korter. Kortom, het is aan te raden winterbanden te nemen onder temperaturen van 7 ºC.

Zomerbanden

Zoals de naam het al zegt zijn zomerbanden ideaal voor de zomer. Zomerbanden hebben een hardere rubbersamenstelling dan winterbanden. Waardoor de band minder snel slijt. Een zomerband heeft zo ook meer grip op het wegdek in de zomer. Daardoor word in de zomer de remweg korter voor een zomerband ten opzichte van een winterband. Zomerbanden worden vaker gereden dan winterbanden. Dit omdat het in Nederland niet verplicht is op winterbanden te rijden. Al is het wel aan te raden om 2 setjes banden te hebben, Bijkomend voordeel is dat u 2 setjes banden heeft en dus ook 2 keer zo lang doet met uw banden. Bovendien rijd u veiliger met een juiste band in een bepaald seizoen. Zou u een extra set velgen hebben dan bent u hier uiteindelijk na een tijd goedkoper mee uit. U hoeft namelijk maar 1 keer een extra set velgen aan te schaffen.

All season banden

All season banden zijn autobanden welke geschikt zijn voor elk seizoen. Een all season band is een compromis, dat wil zeggen dat het een winterband is met de eigenschappen van een zomerband. Let wel op dat een all season band in de zomer niet zo goed zal presteren als een echte zomerband. Zo ook hetzelfde in de winter, een winterband zal altijd beter presteren dan een all season band. All season banden zijn zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Deze banden zijn geschikt voor mensen die niet 2 keer per jaar de wielen of de banden willen wisselen. En voor degene die minder rijd dan 15.000 kilometer per jaar. Rijd u meer dan 15.000 kilometer dan raden wij u aan om winter en zomer banden aan te schaffen. Zo rijd u veiliger en fijner, waardoor u met plezier de weg op kan.

Heeft u interesse om uw autobanden bij JobCar te bestellen, of zou u gewoon meer informatie willen. Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.